Twitter'a yeni rakip olarak çıkarılan Threads uygulaması 70 milyon kullanıcıya ulaştı

Twitter'a yeni rakip olarak çıkarılan Threads uygulaması 70 milyon kullanıcıya ulaştı 
Meta ceosu Mark Zuckerberg resmi Threads hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu sabah itibarıyla Konulara 70 milyon kayıt yapıldı. Beklentilerimizin çok ötesinde." şeklinde bir açıklama yaptı. 

Mark Zuckerberg threads uygulamasının hem ilk üyesi hem ilk paylaşımı yapan kişi kendisinin ise Threads hesabını 2 milyon 100 bin kişinin takip ettiği görülüyor. 

Uygulama yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmesine rağmen kısa sürede 70 milyon kullanıcıya ulaşması ve zaman geçtikçe bu sayının katlanarak arttığı görülüyor. 

Meta şirketi ceosu Mark Zuckerberg hem instagram hem Facebook hemde WhatsApp uygulamalarını bünyesinde bulunduruyordu ve daha bir çok çeşit uygulama ve hizmetleride mevcut bu durumu göz önünde bulunduruldığunda yıllarca birikmiş sosyal medya tecrübesi ve alt yapısı ile bu yeni threads uygulamasının hem reklamını tanıtımı yapacak güçte hemde bu uygulamanın daha fazla gelişip twitter'a rakip olması hatta belkide ilerleyen zamanlarda tahtından bşle edebileğini düşünmek pek yanlış olmaz. 

Bu sabah itibarıyla Konulara 70 milyon kayıt yapıldı. Beklentilerimizin çok ötesinde.

Threads uygulamasına instagram hesabı olan herkes giriş yapabiliyor ve instagram hesabınızdaki bütün bilgiler profil biyografi gibi bilgileri aynı şekilde çekmiş oluyor ayrıca instagram üzerinden takip ettiğiniz kişileri Threads uygulaması üzerinden de takip edebiliyorsunuz. 



Yorumlar

Yorumunuz için teşekkür ederiz!

Daha yeniDaha eski
google news bton