KONYA’NIN YÜKSELEN MARKASI SAMİ EFENDİ KURUYEMİŞ

KONYA’NIN YÜKSELEN MARKASI SAMİ EFENDİ KURUYEMİŞ

Konyada Kuruyemiş Sektöründe Kısa Sürede Ün Salmış Firma olan Sami Efendi Kuruyemiş nasıl kısa sürede tercih edilir bir marka oldu. Firma sahibi Mehmet beyin misafiri olduk ve bir dizi röpörtajımız oldu bizlere firmanın neleri amaçladığı nasıl kısa sürede tercih edilir bir marka haline geldiğini anlattı. 

KONYA’NIN YÜKSELEN MARKASI SAMİ EFENDİ KURUYEMİŞ
KONYA’NIN YÜKSELEN MARKASI SAMİ EFENDİ KURUYEMİŞ

Haberimizin devamında. 

Konyada Kuruyemiş Sektöründe Kısa Sürede Ün Salmış Firma Sahibi Mehmet Sami Taşkın İle Beraberiz.Merhabalar Mehmet Bey Nasılsınız ?

  • Teşekkür Ederim Sağolun Sizler Nasılsınız ?

  • Bizlerde İyiyiz Çok Teşekkür Ederiz Mehmet Bey.

  • Biz Exa Haber Ajansı Olarak Sizi Tanımak İsteriz Mehmet Bey Kendinizden Ve Firmanızdan Biraz Bahsedebilirmisiniz ?

  • Tabikide! Öncelikle Ben Size Teşekkür Ederim. İsmim Mehmet Sami Taşkın, 23 Yaşında Genç Girişimciyim Sami Efendi Kuruyemişin Sahibiyim, Sizlere Kaliteyi Sunmak İçin Buradayım! Firmamızı Kuralı 1 Yıl Oldu Ama Firmamız Ve Ürünlerimiz Çok Tercih Edildi Beklediğimiz Müşteri Portföyünün Çok Çok Üzerine Ulaştık

KONYA’NIN YÜKSELEN MARKASI SAMİ EFENDİ KURUYEMİŞ

  • Bize Biraz Çeşitlerinizden Bahseder misiniz ? Sami Efendi Kuruyemişte Neler Bulunur ?

  • Bizde Kuruyemiş, Lokum, Şekerleme, Baharat, Aktar, Kurukahve, Kurumeyve, Atıştırmalık Gibi 310 a Varan Çeşidimiz Var. Bu Çeşitlerimizi 11e Yakın İnternet Platformumuzda, Mağazamızda, Ve Ayrıca 81 İle Toptan Olarakta Sunabiliyoruz. 

  • Sektörünüz Gıda Sektörü Oldukça Hassas Ve Zor Bir Sektör Sizler Hizmet Verirken Nelere Dikkat Ediyorsunuz Mehmet Bey ?

  • Biz Ekonomiye ve Yaşanan Ülke Durumlarına Rağmen Kalitemizden Kesinlikle Hiç Ödün Vermedik. Hep 1. Kalite Ürün Sunduk Ve Sunmaya da Devam Ediyoruz. Biz Bu Zamana Kadar Mağazamıza Asla Ve Asla Katiyen 2. Kalite Bir Ürün Dahi Sokmadık. Bizim İçin En Önemlisi KALİTE, HİJYEN, GÜLERYÜZ Ve GÜVENDİR. Hijyen, Güleryüz, Güven Tamamen Bizim Elimizde Biz Elimizden Geldiği Kadar Yüksek Derecede Bunlara Çok Dikkat Ediyoruz. Kalite Çiftçinin Ve Toptancının Elindedir Ürün Alımlarında Dikkatimiz Tamamen Kalite Odaklıdır. Beğenmediğimiz Ürünü Almak Yerine Satmamayı Tercih Ederiz!

KONYA’NIN YÜKSELEN MARKASI SAMİ EFENDİ KURUYEMİŞ

  • Mehmet Bey Gerçekten de İnanılmaz Kaliteli Ürünleriniz Var Hepsine Aşina Olduk. Başka Yerlerde Bulunması Zor Ürünleriniz Var Biz Gerçekten Buna Şahit Olduk. Peki Bu Kaliteli Ürünlerinize Hangi Bölgelerden Ulaşabiliyoruz Konya da ?

  • Konyada Yerimiz İhsaniye Mahallesinde Eski Meram Yeni Yol Köşesi Diye Geçiyor. Konyadaki Vatandaşlarımız Mağazamıza Teşrif Edip Ulaşabilir Ayrıca Çalışan Kuryelerimiz İle Evlerine Kadar Gönderebiliriz. Onun Haricinde Ayrıyeten Bize Türkiye’nin Dört Köşesinden 81 İlden Bizlere Ulaşabilirsiniz. Toptan Ve Perakende Olarak Halkımıza Hizmet Gösterebiliriz.

  • Harika Gerçekten de Bu Muazzam Lezzetli Ürünlerinizi Konya dan Türkiye’nin Her Bir Köşesine Ulaşabiliyorsunuz. 

KONYA’NIN YÜKSELEN MARKASI SAMİ EFENDİ KURUYEMİŞ

  • Burada Verdiğiniz Hizmetler Ve Çalışma Sisteminiz Gerçekten Çok Kıymetli, Peki İlerde Hayal Ettiğiniz Hedefiniz Ve Vermek İstediğiniz Başka Hizmetler Varmıdır ?

  • İllaki! Biz Aile Şirketiyiz Ve Çok Şükür Sistemimizin Büyük Bir Kısmını Oturttuk. Ben Bu Mağazayı İlk Açtığımda Kendime Bir Hedef Koymuştum. Dedimki; Ben Kalite Olacağım Marka Olacağım. Asla Ve Asla 2. Kalite Bir Ürün Satmayacağım, Ürünlerimin Hepsi 1. Kalite Olacak Ve Ben Müşteriyi Böyle Sevdireceğim. Dediğimi de Yaptım, Başardım! Şimdi İse Belirlediğimiz Hedef Kitlesinin Çok Üzerine Ulaştığımıza Göre İkinci Hedefimiz Oldukça Büyük Ama Allah’ın İzni İle Mümkün. Hedefimiz 81 İlde 162 Mağaza.

KONYA’NIN YÜKSELEN MARKASI SAMİ EFENDİ KURUYEMİŞ

  • Biz Exa Haber Ajansı Olarak Başarınızın Devamını Diliyoruz. Gerçekten Hedefleri Olan Harika Bir Çalışma Azmi Olan Genç Girişimcisiniz. Son Bir Mesajınız Varsa Alabilir miyim Mehmet Bey ?

  • Bizi Tercih Eden Herkese Çok Teşekkür Ediyorum Ve Dualarını İstiyorum. Sevgilerimle Saygılarımla. MEHMET SAMİ TAŞKIN

Yorumlar

Yorumunuz için teşekkür ederiz!

Daha yeniDaha eski
google news bton