Son dakika Facebook, İnstagram ve Whatsapp çöktü - Son dakika haberi

Son dakika haberi Whatsapp, Facebook ve Instagram çöktü!

WhatsApp, Instagram ve Facebook uygulamalarına erişimde sorun yaşanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" açıklamasında bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, bazı sosyal medya platformlarında dünya genelinde erişim sorunu yaşandığını ve bundan Türkiye'deki kullanıcıların da kısmen etkilendiğini bildirdi.

Sayan, Twitter hesabından bazı sosyal medya platformlarında yaşanan erişim sorununa ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Yardımcısı Sayan, paylaşımında, "Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

Whatsapp ve Instagram'ın Facebook şirketine ait olması sebebiyle, erişim sorununun Facebook'un veri merkezlerindeki bir problem nedeniyle ortaya çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

Haber Kaynak: https://www.haberturk.com/son-dakika-haberi-whatsapp-facebook-ve-instagram-coktu-3211225-teknoloji

WHATSAP DAN AÇIKLAMA!

WhatsApp Twitter

@WhatsApp 

Şu anda bazı kişilerin WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz. Sabrınız için teşekkürler!

WhatsApp Twitter

@WhatsApp 

Bugün WhatsApp'ı kullanamayan herkesten özür dilerim. WhatsApp'ı yavaş ve dikkatli bir şekilde yeniden çalıştırmaya başlıyoruz. Sabrınız için çok teşekkür ederiz. Paylaşacak daha fazla bilgimiz olduğunda sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

WhatsApp Twitter

@WhatsApp 

Bugün WhatsApp'ı kullanamayan herkesten özür dileriz. WhatsApp aktifleşiyor ve yavaş yavaş normale dönüyor, sabrınız için çok teşekkür ederiz. Paylaşacak daha fazla bilgimiz olduğunda sizi haberdar edeceğiz.

WhatsApp Twitter

@WhatsApp 

Bugün WhatsApp'ı kullanamayan herkesten özür dileriz. WhatsApp yavaş yavaş normale dönüyor, sabrınız için çok teşekkür ederiz. Paylaşacak daha fazla bilgimiz olduğunda sizi haberdar edeceğiz.

Şimdi geri döndük ve %100'de koşuyoruz. 

WhatsApp Twitter

@WhatsApp 

Yeşil kalpEkiplerimiz WhatsApp'ı geri yüklemek için özenle çalışırken, bugün dünyanın dört bir yanındaki herkese gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz. Size gerçekten minnettarız ve her gün ne kadar çok insan ve kuruluşun uygulamamıza güvendiği konusunda alçakgönüllü olmaya devam ediyoruz.Yeşil kalp


Whatsapp açıklama Kaynak: https://twitter.com/whatsapp

Yorumlar

Yorumunuz için teşekkür ederiz!

Daha yeniDaha eski
google news bton