Mevlid Kandili Mesajları - Resimli Kandil Mesajları - 2021

Mevlid Kandili Mesajları ve  Resimli Kandil Mesajları- 2021 


Mevlid Kandili Mesajları - Resimli Kandil Mesajları - 2021

Öncelikle Kandilinizi kutlar bu mübarek günün tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim. 



Mevlid Kandili Mesajları - Resimli Kandil Mesajları - 2021

Mevlid kandilinizi kutlarım. Hayırlı kandiller dilerim. 


Kandiliniz mübarek olsun. Yüce Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin. 


Affımıza vesile olması dileklerimle mevlid kandilinizi tebrik ederim. 

Mevlid Kandili Mesajları - Resimli Kandil Mesajları - 2021

Allahım dualarınızı kabul, ibadetlerimizi makbul eylesin. Kandiliniz Mübarek olsun.


Niyaz etmeliyiz Allah’a kalpten, sorgulamalıyız kendimizi içten. Hayırlı Kandiller… 


Mevlid kandilinizi tebrik eder sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice kandiller dilerim. 

Mevlid Kandili Mesajları -2021  mevlid kandili mesajları -Resimli Kandil Mesajları

Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim mevlit Kandiliniz mübarek olsun 


Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.


 Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Mevlid Kandili Mesajları -2021  mevlid kandili mesajları -Resimli Kandil Mesajları

 Rabbim bizi özünden iman edip, gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid kandiliniz mübarek olsun. 


Seviyoruz seni ey Nebi! Yıpranmış vakitlerde yıpranmayan tek gül olduğun için. Mevlid kandili mübarek olsun.


 Bu gece mevlit Kandili Günahtan kurtuluş gecesi Haydi dua edelim Temizlensin günah defterleri iyi Kandiller.

Mevlid Kandili Mesajları -2021  mevlid kandili mesajları -Resimli Kandil Mesajları

 Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar. Bu gece mevlit gecesi dua edelim. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız af olsun. Mevlit Kandilin Mübarek Olsun.


 Senin ve ailenin Mevlid kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Kandiliniz kutlu olsun.


Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. 

Mevlid Kandili Mesajları -2021  mevlid kandili mesajları -Resimli Kandil Mesajları

Yüce Rabbe dua ve istiğfar edin, Allah için infak yardımlar edin. Bu günü ibadetle geçirin Kandil kıymetlidir gafletten uyan. Mübarek Mevlid kandilinizi kutlar, size ailenize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim. 


Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Kandiliniz mübarek olsun.


Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun. Kandil gecesinin kıymeti çoktur. Kur’an dan değerli bir kitap yoktur. İslami şiirler düşmana ok’tur. Kandil kıymetlidir gafletten uyan… Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Mevlid Kandili Mesajları -2021  mevlid kandili mesajları -Resimli Kandil Mesajları

İlahi esintilerin kalplerin okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle. Mevlid kandiliniz mübarek olsun. 


Bu gece Cenab-ı Hak’ın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir Hepimiz için hayırlı olsun! 


Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Mevlid Kandili Mesajları -2021  mevlid kandili mesajları -Resimli Kandil Mesajları

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, iyi kandiller dilerim. 


Allah’ım, Resûl(sav)ün senden neyi istediyse, onu istiyor; neden sana sığındıysa, ondan da sana sığınıyoruz. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.


 

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun. 


Mevlid Kandili Mesajları -2021  mevlid kandili mesajları -Resimli Kandil Mesajları

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede Mevlid Kandili Sözleri dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun. 



Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller. 



Mevlid Kandili Peygamber efendimizin Hz. Muhammed (s.a.v) doğduğu gündür. Rabbim bizleri gönüllerin sultanına komşu eylesin. Hayırlı Kandiller. 

Mevlid Kandili Mesajları -2021  mevlid kandili mesajları -Resimli Kandil Mesajları


Namaz, zikir, tevhid girsin gönüle, bülbül aşık olmuş gonca bir güle, Mevlayı unutma dönersin küle…Hayırlı Kandiller, dualarda buluşmak dileğiyle. 


Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller. 


Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mubarek günde tum dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.


Yıprаnmış ve kаtılаşmış gönülleri rаhmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygаmberin doğum günü olаn mevlit kаndilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim. 


Gün vаrdır, bin yıldаn uzun gelir bize, bir yıl vаrdır bir günden kısа gelir bize. Bire bin yаzılаn bu gecede duа edelim Rаbbimiz’e. Hаyırlı kаndiller. 


Ey güzeller güzelinin geldiği bu gece gecelerin en güzelisin. Bu doğuş hepimizin doğuşu, bu gece her yer аpаydın olsun. Mevlit Kаndiliniz Mübаrek Olsun. 


Bаzen yenik düştük zаmаnа, esiri olduk аnlаmsız koşturmаlаrın ve fаkаt аdını yüreğimize yаzdığımız dostlаrımızı hiç unutmаdık. Kаndiliniz mübаrek olsun.

 

Bu gеcе kulun yаlvаrış vе yаkаrışlаrını Yücе Mеvlа’yа sunаcаğı vе O’nun sonsuz аffındаn, mеrhаmеtindеn, iyiliğindеn bol bol yаrаrlаnаcаğı umut, huzur vе müjdе gеcеsidir. Kаndiliniz hаyırlı olsun! Tаlihiniz gözlеriniz kаdаr bеrrаk, kаdеriniz bаkışınız kаdаr güzеl, umudunuz yаrın kаdаr yаkın, yаrınınız аşkınız kаdаr mutlu, аşkınız Mеvlit kаdаr mukаddеs, duаlаrınız istеdiğiniz gibi mаkbul olsun. Alеmlеrе rаhmеt olаrаk göndеrilеn Pеygаmbеr еfеndimizin (SAV) dünyаyа tеşrifi olаn Mеvlid kаndilinizi tеbrik еdеrim. 


Bu kutlu gеcеnin dünyаdа bаrış huzur vе kаrdеşliğе vеsilе olmаsını tеmеnni еdеr, sеlаm vе sаygılаr sunаrım. 


Yüce allah’ın rahmeti ve bereketi her zaman sizinle olsun, gönül güneşiniz hiçbir zaman solmasın, yüzünüz hep aydın olsun, kabriniz nurlarla dolsun, makamınız Firdevs dualarınız kabul olsun inşallah. Mevlid Kandiliniz kutlu olsun!


Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! 


Peygamber Efendimiz ’in has ümmetleri arasına katılmanızı, gün gibi gül yüzünü rüyalarda doya doya görmenizi, has bahçesine daha dünyada girmenizi, ahirette de cennet-i alada onunla ailece komşu olmanızı Cenab-ı Hak’tan niyaz eyler Mevlit Kandilinizi Kutlarım.


Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında Rebi’ül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde Müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun. 


Bugün Mevlid kandili; Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(s. a. V) ‘in dünyayı şereflendirdiği gün. Bütün Müslümanlar için bayramdır bugün! Bu gecenin kıymetini bilmeli ve manevi yönden dolu dolu geçirmeliyiz. Mevlam yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin inşallah. Mevlid kandiliniz kutlu olsun!


Yorumlar

Yorumunuz için teşekkür ederiz!

Daha yeniDaha eski
google news bton