Blog yazarak google adsenseden para kazanma!

Blog yazarak google adsenseden para kazanma! Blogspot sitemizi adsenseye nasıl onaylatırız en önemli olmassa olmaz şartları! 

Blog yazarak google adsenseden para kazanma!

BLOG NEDİR?

Blog şuanda burada gördüğün yazılar gibi herhangi bir konu üzerine kişi yada kişilerce yazılmış özgün yada birazda olsa alıntı yapılmış ama alıntı yapılan adtes veya kaynağıda yazmak şartıyla. Blog nedir dedik blog blogspot, wordpress, veya özel yazılım kullanılarak yapılmıs php veya asp tabanlı .com uzantılı web siteleri. Bloglar kimi zaman yemek tarifleri kimi zaman diyer blogculara yardımda bulunmak kimi zaman haber kimi zaman ise faydalı içerikler üreterek para kazanmak için kullanılır ve blog yazıları özgün olduğunda değerli olurlar.



Blog yazarak para kazanma

Blog yazarak para kazanmak mümkün ama nasıl google adsense adı altında googlenin reklam servisi en popüler reklam alma ve para kazanma sistemi diyebilirim size adsenseyi kısaca açıklayayım google adsenseye blogğumuzu para kazanmaya hazır oşfuğunda sunarız onlar incelerler eğer sitemiz veya blog sayfamız uygun ise şartları karşılıyorsa başvurumuz onaylanır ve reklam kodları vesaire sitemize ekleriz ve adsense uzerınden para kazanmaya başlarız peki ama bukadar kolaymı tabiki değil. İnternette okadar blog var site var onlar nasıl kazanıyor bende kazanırım diyorsan yanılıyorsun kazanırsın ama gerekli şartları saglarsan şartlar nedir. 

Adsense başvurusu için şu bağlantıdan google adsenseye gidebilirsin

https://www.google.com/intl/tr_tr/adsense/start/

Adsenseye başvuruda bulunmak için öncelikli kurallar

1. Hakkında sayfası

Hakkında sayfası olmassa olmaz bir alandır adsense buna önem verir web sitenizde hakkında bölümü site hakkında kullanıcının bilgilendirildiği bir bölüm olmalı. 

2. İletişim sayfası

İletişim sayfası olmassa olmazdır blog veya veb sitenizde kullanıcıların sizinle iletişim kurabilmesi istek şikayet vesaire sizinle iletişime geçebilmeleri için iletişim sayfası eklemeniz şart adsense buna önem veriyor. 

3. Gizlilik politikası sayfası

Gizlilik politikası sayfası kesinlikle sitenizdeki yasal uyarılar vesaire bunların insanlara uyarıldığı hakların neler oldugu hangi verilerin toplandıgı vesaşre bulunmalı ve bunu ucretsız olusturan veb sşteler var aşağıda linkini bırakıyorum sizin için. Gizlilik politikası sayfası adsense onayı için olmassa olmazlardan dır ve kesin olmalı.

Ücretsiz gizlilik politikası oluşturup kullanabileceğiniz bir veb sitesi linkinide şuraya bırakıyorum:https://sartlar.com/


Örnek bir menü burakıyorum şuraya 


Blog yazarak google adsenseden para kazanma!

 Makale özgünlük testi ve sonuç %100
Elimizden geldiği kadar bilgimiz ne varsa siz değerli okuyucumuza yardımvı olmaya çalışıyoruz. 
Makale özgünlük testi yazarak googleden çıkan ucretsiz makale test sitelerinde bloğunuzda yazdığınız makaleleri test edebilir ve google adsensenın özgün makle ve yazı politikalarına bu şekilde uyabilirsiniz ve adsense onayını gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 

Ayrıca google adsense bu gereklı sayfaların dışında özgün kopyala yapıştır olmayan yüzde yüz kendş yazınız olmasına ve bloğunuza ziyaretçilerin gercekten girdiği yani tekil ziyaretci aynı cihazdan bin defa girse bile yine 1 sayılır yanı farklı ip ve farklı cihazlardan hatrı sayılır bi ziyaretciniz olması gerekli sitenize sahte ziyaret kasan programlardan kaçının google bunu robotlarıyka çözebilir yani gerçek tekil ziyaretciler daha değerlidir googlenin gözünde. 

Bloğunuzda insanları yanıltıcı sahte yazılar veya kumar içki veya insanlara zarar verebilecek paylaşımlardan kaçının hiyle veya kırık program key paylaşımları gibi kelime veya paylaşımlardan kaçınmalısınız.

Yani kısaca bloğunuzdaki içerikleri başkalarından kopyala yapıştır yapmadan gerçek ve özgün yazılar paylaşarak ancak o şekilde para kazanabilir ve gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz. 
Buraya kadar okuduysan burada olduğunu ve söz uçar yaxı kalır atasözümüzden yola çıkarak aşağıdan bize yorum yaparsan daha şimdiden sana teşekkür ederim. 

Yorumlar

Yorumunuz için teşekkür ederiz!

Daha yeniDaha eski
google news bton